STILARTER

Lidt om nogle af de mange danseformer du finder hos Alletiders Dans…

MINIPRODUCTION:
Her er der ingen aldersbegrænsning (8+). ALLE kan deltage på lige fod, og der vil blive undervist i flere forskellige genrer og til sidst går det hele op i en højere enhed.
Det er oplagt at MINIPRODUCTION deltager i SM/DM. Man behøver ABSOLUT IKKE at være SUPER professionel for at være med. Man skal bare have det sjovt…

LINEDANCE – NEWLINE:
Er mere end Country & Western musik… Det ligger i ordet LINEdance…
Næsten alle former for musik er “tilladt”, det er faktisk kun fantasien (og BERIT, vores nye dygtige instruktør), der sætter grænsen. 
Du behøver ingen dansepartner, alt foregår “solo” – på LINIE… 🙂

DANCEHALL:
Dancehall er den jamaicanske streetkultur – en livsstil – og dækker over mange elementer, såsom musik, dans, påklædning m.m.
Dancehall har mange forskellige former og udtryk, men ens for disse er, at alle bevægelserne handler om attitude, flow og frihed. Bevægelserne er “groundede”. Dansen har afsæt i jamaicanernes liv, og i forlængelse heraf er dansen baseret på følelser og fantasi.

DISCO / SHOWSTARS:
En danseform der har været, og stadig er meget populær. Grundig opvarmning der danner grundlaget for opbygning af serier til forskellige musikgenrer, men ofte er det musik fra kendte musicals der benyttes. Der er stor sandsynlighed for at der indgår effekter i dansen. Dansene bliver koreograferet specielt til musikken, og det hele går op i en højere helhed… 

SHOWDANCE:
På showholdene bliver dansene koreograferet med temaer, kostumer, musik etc. Det er helt sikkert en stilart der passer til DIG, der elsker musikken fra musicals, film og musikvideoer.
…og mon ikke der bliver brugt nogle effekter, f.eks. hat, stok eller måske stol?

MOR / FAR / BARN:
…er et nyt initiativ, fordi vi godt ved, at der ER forskel på børn (og forældre), og vi ved godt, at nogle børn/forældre har lettere ved at “give slip” end andre… 🙂
Vi synger/leger/danser sammen, og det er en oplagt mulighed for at udvikle motoriske og musiske færdigheder sammen med sit barn…

KLASSISK BALLET:
Er den absolutte bedste form for dansetræning man kan forestille sig. Klassisk ballet styrker motorikken, balancen, koncentrationen & muskulaturen, og øger smidighed & styrke. Vi anbefaler klassisk ballet til børn, og gerne som et supplement til Disco / Hip Hop undervisningen. Voksne har også stort udbytte af balletundervisning.

HIP HOP:
…er mere end bare en musikform. Det er en kultur der opstod blandt afroamerikanere i New York i de tidlige 70’ere. I 1990’erne havde hip hop kulturen spredt sig over hele verden og blevet bragt ind på danseskolerne, og er i dag den hurtigst voksende dansestilart. Masser af attitude og en anderledes udtryksform.

HIP HOP GIRLY STYLE:
…minder meget om den “almindelige” hip hop, men koreografien er mere “piget” og vi forsøger at give dansen et feminint udtryk. Det er holdet for dig der gerne vil danse hip hop, men måske ikke er så vild med at skulle udføre akrobatiske bevægelser på gulvet. Drenge er natuligvis velkomne på holdet, men det er mest for piger…

DISCO:
Den moderne Disco Dance er meget populær blandt børn og unge. Det foregår i højt tempo, og der kan forekomme elementer af akrobatik, f.eks. splitspring og lign. Dansestilarten til dig der elsker de nyeste hits og musikvideoer.

MINI/MGP/RAMASJANG:
Gennem MGP dansen udvikles barnets naturlige danseglæde og motorik. Ved at bruge rytmik, leg og lette dansekoreografier til musik børnene kender, bliver det med garanti sjovt. Børnene får en naturlig optræden sammen med andre børn og er en både sjov og indholdsrig måde at bruge sin fritid på.

VILD MED DANS:
Dækker over det vi kender som Standard- og Latinamerikansk dans. Det består af 10 forskellige danse-stilarter, Engelsk Vals, Tango, Slowfox, Quickstep, Wiener Vals, Cha cha cha, Rumba, Samba, Jive og Paso Doble. Selvfølgelig lærer du ikke alle 10 danse den første sæson, men du får i hvert fald kendskab til mindst 4 af dem.

IMG_4724