Vi er flyttet til: Kastanie Allé 4, 1. , 2720 Vanløse.

Nye lokaler, men samme ånd og danseglæde.

Efter 2 års Corona og et år med tårnhøj inflation, har vi tilpasset Alletiders Dans. Vi har reduceret lidt i udbuddet af hold, og underviser i år kun i een sal, men vi tilbyder alligevel 35 forskellige hold i alle aldre og på alle niveauer. Fordi vi (endnu...) bliver nødt til at tilpasse holdene til een sal, vil der være ændringer i dansetidspunkt for nogle hold.

Nyt i denne sæson: Line og Lene er begge gravide og har derfor orlov. KÆMPE tillykke med den kommende store begivenhed. Sabine og Tine er stoppet og Malene hvar travlt men hun er på vikar listen... Liza, Signe, Thea og Klara fortsætter (JUBIII...).

I år kan vi byde velkommen til: SARA, vi glæder os til at se dig 😀                

Modern / Contemporary er kommet for at blive, så vi har fundet plads til 3 hold i den kommende sæson.

På opfordring opretter vi et hold i "Production". Det er en dansestil hvor man fortæller en "historie", og man må benytte alle stilarter. Man er altså ikke "låst" af en bestemt genre. Holdet arbejder seriøst hen imod deltagelse til Sjællands- og Danmarks Mesterskaberne.

Sæson 2023-2024 starter i år fredag den 25. august 2023 og stopper først den 25. april 2024 (30 lektioner), så vi har besluttet, at du kan vælge at betale for sæsonen med det samme. Så får du som altid 10 % sæson rabat, eller du kan fordele sæsonbetalingen i hele 6 rater.

AFDANSNINGSBAL SØNDAG DEN 28. APRIL 2024 I VIFTEN, RØDOVRE!

Der er selvfølgelig Åbent Hus som vi plejer, og i år kombinerer vi det med en reception, så du kan se de nye lokaler. Der er som altid EARLY BIRD rabat: kr. 100,- pr. hold, hvis du kommer til Åbent Hus og betaler for hele sæsonen. Se fanebladet Åbent Hus og Early Bird for flere informationer.

Til sidst vil vi gerne takke alle der har støttet os i den forgangne sæson. Det er SÅ dejligt at mærke jeres engagement.

Velkommen hos Alletiders Dans, vi glæder os til at se jer i den nye sæson der er nr. 20!

Mange glade dansespjæt,

Torben og Alletiders Team.